Stamtafel Creativiteit

Ontmoetingen voor leraren en begeleiders van kinderen in het PO en onderbouw van het VO.

Er is nog plek! STAMTAFEL CREATIVITEIT

Wil jij met CREATIEF DENKEN binnen JOUW ONDERWIJSPRAKTIJK aan de slag? Of heb je praktijkervaringen die je wilt delen? Waar loop je TEGENAAN? Waar ben je OVERHEEN geklommen?

Wissel van gedachten aan de STAMTAFEL CREATIVITEIT. De tafel staat in Amstelveen en de deur staat open op de vrijdagmiddagen 11 januari, 1 februari en 22 februari a.s. v.a. 13:30. Heb je interesse? Stuur een email.

Bijsluiter: Acquisitie wordt niet echt op prijs gesteld.

Over de Stamtafel:

“Fijn om met gelijkgestemden te praten over wat je bezighoudt! Ik ben geïnspireerd en geprikkeld.”

“Inspirerend en vriendelijk, zo zou ik de eerste Stamtafel Creativiteit omschrijven. Een fijne basis om mensen met dezelfde interesses te ontmoeten. Samen discussiëren, verbeteren en verrijken. Precies waar je als ‘lonely nut’ behoefte aan hebt!”

“En dan krijg je opeens een spannende envelop met inhoud voor je neus. Met de toelichting dat over de inhoud ervan niet gesproken mag worden. Zo raakt stamtafelgast Femke van Os direct waar het met creatief denken om gaat: Ontregelen, verbazen, het onverwachte. Uiteindelijk eindigt deze magic message met een hilarisch […]. En behalve een volle […] vloeide het nodige spraakwater met een hoog onderwijs-en-creativiteits-gehalte. Veel uitwisseling van informatie, aanhaken op feesten der herkenning, maar zeker ook meningsverschillen; Een beetje prikkelen en schuren hoort er ook bij. Toch?!”