Guido’s mindmaps

IMG_0467 Ik ben Guido, ik ben 17 jaar oud en doe dit jaar eindexamen Havo. Mindmappen heb ik van mijn vader afgekeken. Die deed dat vroeger heel vaak en dat zag ik dan en vroeg wat hij aan het doen was. Toen dacht ik, dat kan ik ook, en heb het een paar keer geprobeerd. Mijn eerste mindmaps maakte ik toen ik groep 7 zat. Mijn vader heeft toen nog bij ons in de groep les gegeven in mindmappen.

NIMG_0282u komt het me goed van pas. Ik gebruik ze meestal om de boeken die ik voor school moet lezen samen te vatten. Dan vind ik het leuk om de mindmap de uitstraling te geven die bij het boek past.

Dus ik houd me niet echt aan de mindmapregels, als ik het zelf maar begrijp dan vind ik dat wel voldoende. Ik begin wel met een tekening in het midden en maak de takken in dezelfde kleur enzo.

IMG_0468Ook heb ik wel mindmaps gebruikt voor spreekbeurten en presentaties.
Heel soms gebruik ik ze ook voor dingen die niet met school te maken hebben. Als ik plannen heb en die wil uitwerken bijvoorbeeld. Op de foto’s zie je een paar mindmaps die ik vorig jaar gemaakt heb voor literatuur.

Guido

guido2

 

 

Dit bericht werd geplaatst op door .

2 gedachten over “Guido’s mindmaps

  1. Pingback: Guido’s mindmap | MIEKE VAN OS

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.